Thursday 15 March 2012

Siguranta si sigurante profesionale pentru casa ta

Cu totii putem observa cum de la o luna la alta producatorii lanseaza pe piata noi si noi tehnologii care aduc la un standard din ce in ce mai inalt produsele electrocasnice si electrice pe care le achizitionam. Toate, indiferent de marca sau accesorizare vor putea functiona prin conectare la reteaua individuala de alimentare cu energie electrica. Exista permanent o grija suplimentara a producatorilor de reducere a consumului propriu al acestor aparate, dar acest lucru nu ne poate face sa nu fim precauti in ceea ce priveste asigurarea unui instalatii electrice in perfecta stare de functionare.

Locuinta personala este locul nostru de refugiu, de odihna si distractie alaturi de familie si prieteni. Locuinta merita toata atentia in ceea ce priveste securitatea tuturor instalatiilor cu care aceasta este dotata, pentru a putea avea un trai linistit si a exclude orice fel de neajunsuri care ar putea provoca evenimente ireparabile.

Fie ca vorbim despre o locuinta noua, sau atunci cand ne mutam intr-una care a mai fost folosita de alti proprietari, printre primele demersuri pe care trebuie sa le faceti este verificarea sau chiar inlocuirea, atunci cand este necesar, a instalatiei electrice.

In mod obligatoriu consultarea unui electrician bucuresti este de departe cea mai potrivita optiune pe care o veti adopta, pentru simplul fapt ca expertiza si calificarea certificata cu documente legale a acestei persoane va pune la adapost fata de eventuale neplaceri legate de calitatea instalatiei electrice.

Un electrician bucuresti profesionist va putea face o analiza corecta a situatiei instalatiei electrice deja existente intr-o anumita locatie sau, dupa caz, va putea oferi solutiile potrivite pentru proiectarea si dimensionarea corespunzatoare a intregului sistem de alimentare cu energie electrica pentru casa sau apartamentul vostru.

Adoptarea unor solutii „practice” cand din lipsa de timp sau chiar din pricina sumelor suplimentare pe care ar trebui sa le alocati, ati fi tentat sa folositi serviciile unui alt meseriasi care spre exemplu este zidar, dar se pricepe si la a lega doi conductori electrici, este cea mai grava eroare posibila.

Subdimensionarea circuitelor electrice, folosirea unor conductori cu sectiuni improprii nivelului de consum preconizat pentru utilitatile locatiei respective, alegerea unor echipamente de comutatie sau izolare de slaba calitate, sunt doar cateva dintre greselile pe care ar putea sa le faca un neavizat.

Pentru un electrician bucuresti, calitatea si dimensionarea corecta, alaturata unei rezerve tehnice alocata intregii instalatii, sunt elemente de securitate a instalatiilor electrice, care vor fi luate in seama asa cum se cuvine, chiar daca costurile ar putea fi putin mai mari. O instalatie electrica executata profesionist va avea o durata de viata foarte mare atat timp cat suma consumatorilor existenti in spatiul respectiv nu va depasi o anumita valoare critica.

Chiar si in acest caz, atunci cand suplimentarea aparaturii electrice cu consumatori importanti din punct de vedere al consumului se va face, prin contactarea unui electrician bucuresti veti putea revizui si redimensiona cu usurita cicuitele instalatiei electrice, totul facandu-se in deplina siguranta.

Odata luata decizia inlocuirii instalatiei electrice imbratranite, sau a proiectarii si instalarii uneia noi, in urma proiectului si definitivarii listei de materiale necesare, veti face tot posibiliul sa cumparati materiale de calitate care prezinta garantia producatorului pentru specificatiile pe care le au inscrise in fisa tehnica. Este inutil ca o instalatie electica sa fie bine proiectata, daca pentru punerea ei in opera se vor folosi materiale si echipamente de comutatie de slaba calitate. Folosirea unei sigurante automate cu provenienta incerta, nu va declansa intreruperea cu energie a ciruitelor pe care le are alocate, permitand supraincarcarea acestora, pericolul de incendiu fiind doar la un pas sa se produca.

Aceste consideratii sunt doar cateva dintre posibilele aspecte pe care trebuie sa le aveti in vedere atunci cand intentionati modificari sau montaje noi ale instalatiilor electrice pe care le veti asigura prin contactarea unui electrician bucuresti.


electrician autorizat, electrician

No comments:

Post a Comment