Saturday 28 April 2012

Top oferte aere conditionate

Daca va aflati in acea situatie in care aveti nevoie sa achizitionati unul sau mai multe aparate de aer conditionat, dar nu ati mai facut acest lucru niciodata si pur si simplu nu stiti ce produs, ce marca, ce putere sa alegeti, atunci ati ajuns in locul potrivit. In cele ce urmeaza va vom explica treptat componentele unei oferte pentru aere conditionate, ce puteti gasi intr-o astfel de oferta, cum sunt grupatele produsele din categoria aere conditionate, ce preturi pot avea, cum identificati o oferta cu adevarat avantajoasa pentru dumneavoastra si multe altele.

Vom incepe cu cea mai simpla si previzibila categorisire a produselor din categoria aere conditionate, si anume grupare acestora in functie de numele firmei producatoare. Desi aceasta categorie se adreseaza mai degraba persoanelor care au avut contacte anterioare cu aere conditionate si care nu sunt la prima achizitie de acest fel, oricine poate avea o marca preferata. Spre exemplu, chiar daca n-ati mai folositi niciodat aere conditionate fabricate de LG, dar ati folosit alte produse ale acestei firme de-a lungul timpului si ati devenit cumva un client fidel al acestui brand, este complet de inteles ca veti tinde sa analizati intai produsele din categoria aere conditionate LG, daca aceasta exista. Si, de cele mai multe ori, ea exista. Acest tip de sortare este, probabil, cel mai des intalnit in ofertele de aere conditionate, fie ele online, fie direct in magazine. Si nu trebuie sa va ingrijorati, exemplu anterior era unul pur demostrativ. In cazul in care veti ajunge sa consultati o oferta online de aere conditionate, veti vedea ca exista o gama larga de producatori foarte cunoscuti si de incredere, precum Mitsubishi, Fujitsu, Whirlpool, Samsung si multi altii. Insa, in cazul in care nu sunteti direct interesat/a de achizitionarea de aere conditionate care apartin unui producator anume, putem trece imediat la urmatorul tip de sortare, acela in functie de puterea sau numarul de BTU pe care aparatul de aer conditionat il are.

Aici trebuie sa fiti foarte atent/a cu alegerea pe care o faceti, deoarece cu cat aceste aere conditionate au un numar mai mare de BTU cu atat camera in care doriti sa le instalati trebuie sa fie mai mare. In aceasta categorie puteti intalni aere conditionate de 9,000 BTU, de 12,000 BTU, de 18,000 BTU si chiar aere conditionate de 24,000 BTU. Tineti intotdeauna minte insa ca, un numar prea mare de BTU pentru o camera  mult prea mica va genera functionarea ineficienta a acestor aere conditionate, la fel cum si un numar prea mic de BTU va face pentru o camera mult prea mare.

Desigur, este imposibil sa trecem cu vederea peste aspectul pretului la care veti gasi aere conditionate. Intr-adevar, notiunile de „ieftin” si „scump” sunt relative si variaza de la o persoana la alta. De aceea, cel putin in ceea ce priveste ofertele online de aere conditionate, veti avea optiunea de a sorta produsele in ordine crescatoare sau descrescatoare in functie de pretul acestora. Puteti, de exemplu, sa solicitati paginii web sa va arate toate produsele din categoria aere conditionate de marca Daikin sa zicem, si pe acestea sa le sorteze in ordine ascendenta in functie de pret. De asemenea, daca va aflati in categoriile bazate pe numarul de BTU, dupa ce ati selectat categoria de care aveti nevoie (9,000 BTU – 24,000 BTU), puteti aranja si produsele din aceasta categorie intr-o ordine ascendenta sau descendenta a pretului lor. Astfel, in functie de bugetul de care dispuneti pentru aceste aere conditionate, veti sti unde sa va opriti, ce va permiteti, puteti compara alte oferte online si va va fi mai usor sa luati o decizie.


Tags: aere conditionate

No comments:

Post a Comment